+31(0)50 527 67 55

Referenties en klanten

Sorry, deze pagina wordt momenteel bijgewerkt!

vragen? Bel of mail ons gerust!

Voorbeelden & Referenties
We zijn trots op onze klanten, hieronder vind je een selectie

Het fotomoment was een groot succes! Onze relaties vonden het heel erg leuk. Ook de service (altijd met een glimlach) was top. Wij zijn dik tevreden!

SBS BROADCASTING

SBS Fotomarketing denkt niet alleen mee met de klant, maar zijn ook pro-actief en op en top professioneel. Zonder twijfel een aanrader voor eenieder.

WESTCON SECURITY BELGIUM

Thank you so much for your help over the weekend. The event was a great succes and we couldn't have done it without you guys!

CAPITALIZE - BEATS BY DRE
 

Ik heb de samenwerking met SBS Fotomarketing erg prettig gevonden, zowel in de voorbereiding als ook ter plekke. Snelle terugkoppeling en goede vertaling van het beeld dat wij voor ogen hadden met deze opdracht.

ANWB

Zoek je een blijvende herinnering voor bezoekers van je evenement, dan ben je met SBS Fotomarketing op het juiste adres!

UNILEVER NEDERLAND

Janneke is an asset to your company, she worked extremely hard on both days and we couldn’t have done it without her.

CAPITALIZE - BEATS BY DRE

Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van SBS Fotomarketing. De samenwerking leidt altijd tot grote tevredenheid. Ze zijn meedenkend, werken snel en zijn zeer professioneel.

RABOBANK

Super bedankt voor de super leuke dag Sanne & Rixt tijdens Blythecon Europe!! Iedereen was echt super enthousiast.

BLYTHECON EUROPE
 

I would like to thank Anouk and Stanley for putting everything together at the last minute, I know that you guys wanted to kill me because of all the last minute changes to the photobooth.

CAPITALIZE - BEATS BY DRE

Ik vond het weer super!!! Jullie hadden 2 leuke meiden gestuurd, die ook echt van aanpakken wisten! Daarbij waren ze erg flexibel, want de tent stond binnen no-time (echte girlpower!). Kortom ’t was weer goed verzorgd!

PWN WATERBEDRIJF
Onze klanten