BUITEN DE LIJNTJES

THINK LIKE THERE IS NO BOX

KAN DAT?

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN

Ken je die uitspraak? Die is van niemand minder dan Pipi Langkous. Je weet wel, die ietwat opstandige jonge dame van die films die vroeger heel gaaf leken. Kun je met een bed vliegen? Kun je met lijm aan je schoenen op het plafond lopen?

Je eerste reactie zal zijn; tuurlijk niet! De reactie van Pipi is: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Dat motto is ons op het lijf geschreven. We denken graag buiten de gebaande paden. Technisch kan bijna alles en wat niet kan is gewoon nog niet uitgevonden. Dan gaan we dat gewoon uitvinden. We houden van uitdagingen.

Daag ons uit, vertel je idee, je wens of nog beter; laten we samen gaan brainstormen!

KOM MAAR OP

Ok, als je écht helemaal niet binnen de lijntjes wilt kleuren dan moet je even bellen. Anders mag je het formuliertje hieronder invullen.