Camping de Reeënwissel

Custom made PhotoBooth

Camping De Reeënwissel in Natuurpark het Drents Friese Wold is uniek in haar soort. De camping-eigenaren Raymond en Tjitske zijn zeer vooruitstrevend in het creëren van beleving van hun camping. Van virtuele voetbalspellen tot greenscreen PhotoBooths. Met een echt belevenis-pad is het zeker een beleving om te zijn.

Raymond houdt niet van standaard oplossingen. Een strak witte PhotoBooth paste dan ook niet in het plaatje. We zijn samen naar de tekentafel gegaan en hebben een uniek ontwerp gerealiseerd. Samen met de houtbewerkers van Annehiel is letterlijk een boomstam in tweeën gezaagd en omgebouwd tot maatwerk behuizing voor de PhotoBooth. Om de ruimte optimaal te benutten is de achterzijde van de PhotoBooth omgebouwd tot schapruimte voor brochures en folders.

De PhotoBooth is voorzien van een greenscreen toepassing; ook hier is geen ruimte voor een standaardoplossing. De muur is in de juiste kleur groen geverfd, waarna houten planken met een verbrande look zijn geplaatst. Het resultaat is een natuurlijke setting die perfect aansluit bij de rest van de ruimte.

Alle foto’s worden direct live in een album op de Facebook fanpage gepost en kunnen ook via email gedeeld worden.