KLAAR VOOR DE 1,5 METER ECONOMIE

DE CONTACTLOZE PHOTOBOOTH

De PhotoBooth waarvan we een paar maanden geleden nog niet wisten dat hij nodig zou zijn is er; de contactloze PhotoBooth. We hebben in de afgelopen periode niet stil gezeten en al onze technieken verder ontwikkeld om een PhotoBooth aan te kunnen bieden die volledig contactloos bediend kan worden.

Activeren door te zwaaien of door je pinpas er voor te houden. Aftellen, lachen en de foto rolt uit de printer. Ook het delen gaat volledig contactloos. Je foto wordt direct geupload naar onze server en via de QR code in het scherm krijg je direct je eigen foto op je telefoon. Helemaal contactloos.

In een standaard PhotoBooth, een FotoHokje, ingebouwd in een wand of waar je maar wilt. Binnen of buiten; het kan allemaal!

Een PhotoBooth huren voor een korte periode of juist een vaste installatie voor een lange periode. We hebben ook een mooie manier om omzet te maken met de PhotoBooth. Koop, lease of een plaatsingsmodel zonder investering! We denken graag mee met de beste oplossing voor jouw situatie.

Tijd voor koffie!
Contactloze PhotoBooth - SBS Fotomarketing

REAGEERT OP BEWEGING

ZWAAI NAAR DE CAMERA

PHOTOBOOTH MET BEWEGINGSSENSOR

Onze PhotoBooths werken standaard met touchscreens. Dat werkt fantastisch, maar in deze tijden van extra hygiëne zijn we op zoek gegaan naar andere oplossingen. In plaats van het scherm aan te raken, activeer je de PhotoBooth door te zwaaien naar de camera.

Dit zorgt ervoor dat je niet tussendoor schermen hoeft te ontsmetten. Dat scheelt een boel werk en zorgt er ook voor dat je als organisatie extra aandacht besteed aan hygiëne en gezondheid van je bezoekers.

We kunnen die bewegingssensor ook inzet als extra aantrekkingskracht. Superleuk als een photobooth tegen je begint te praten als je er langs loopt natuurlijk 🙂

ONLINE ZICHTBAARHEID

DE FOTO IN JOUW HUISSTIJL

De PhotoBooth maakt volledig zelfstandig de foto’s. Direct live in beeld en direct in jouw huisstijl (of misschien wel van een van je partners of het event). Dit zorgt voor een superleuke herinnering aan het bezoek aan jullie bioscoop.

Die foto wordt natuurlijk online gedeeld met jullie branding erop. Dat zorgt voor extra online zichtbaarheid in deze toch wel gekke tijden. Mensen laten zien dat ze weer naar de film zijn geweest en wat voor leuke avond ze gehad hebben. De foto kan, als je dat wilt, ook direct geprint worden!

MAAK EEN HERINNERING

DOWNLOAD VIA QR

CONTACTLOOS DELEN

SCAN DE QR CODE

Het delen van de foto gebeurt ook volledig contactloos. Bij de foto verschijnt een QR code die direct naar de foto verwijst. Je gasten hebben de foto dus direct op de eigen telefoon en kunnen hem direct eenvoudig delen waar ze maar willen.

Wil je graag e-mailadressen van je gasten verzamelen dan kan dat ook. Daar hebben we verschillende manieren voor, dat doen we allemaal online zodat dit gewoon op de eigen telefoon van je gasten gedaan wordt.

NOG MEER FEATURES

OM ALLES NOG LEUKER TE MAKEN

We hadden al veel nieuwe dingen ontwikkeld, maar we blijven niet stilzitten. Nog een paar leuke ontwikkelingen die we je niet willen onthouden.

VOICE CONTROL

Nog een stapje verder dan bedienen met beweging is onze voice control toepassing. De PhotoBooth wordt geactiveerd door bepaalde woorden of zinnen te zeggen. ‘Maak een foto’, ‘kies foto 2’ of ‘cheeeeeese’ als commando’s om de PhotoBooth volledig contactloos met je stem te bedienen!

Contactloze PhotoBooth_voice control

CONTACTLOOS BETALEN

Geld verdienen met de PhotoBooth! Deze optie hadden we al een poosje en maakt het mogelijk om flinke omzet te maken met de PhotoBooth. Je laat je bezoekers contactloos betalen voor het printje. De omzetten die je hiermee kunt realiseren zijn zeer interessant. Geef maar een seintje als je wat rekenvoorbeelden wilt zien!

Contactloze PhotoBooth_betaal contactloos

GREENSCREEN ZONDER GREENSCREEN

Een andere achtergrond achter je foto maakt het natuurlijk superleuk. Dat doen we normaal gesproken met greenscreen technologie. Maar niet elke locatie heeft de ruimte om een groen scherm neer te zetten. En eerlijk is eerlijk, het is ook niet altijd even mooi. Daar hebben we een oplossing voor. We kunnen nu andere achtergronden achter de foto zetten zonder dat we daar een greenscreen voor nodig hebben!

ATTRACT MODE

Een dynamische screensaver om jouw content te laten zien of de mascotte of animatie van jouw bedrijf die iedereen die voorbij loopt aanspreekt om op de foto te gaan? Superleuk en interactief. Een unieke manier om met motion detection de aandacht van jouw bezoekers te trekken! De attract mode is ook een mediakanaal die je kunt verkopen aan je partners. Laat de content van je partners op de PhotoBooth zien en krijg zo duizenden extra views.

Tijd voor koffie!