Ik vind het altijd leuk om te zien hoe balletjes kunnen rollen en hoe bepaalde samenwerkingen eigenlijk tot stand zijn gekomen. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met Frouke van Laar van PlasBossinade

Alweer een paar jaren geleden benaderde Frouke  ons voor een fotoreportage van een evenement dat door PlasBossinade georganiseerd. Regelen we uiteraard! In de jaren daarna hebben we aantal mooie fotoreportages, profielfotoshoots en greenscreen-acties voor PlasBossinade mogen verzorgen.

Voorbeeld profielfotoshoot PlasBossinade

Voorbeeld profielfotoshoot PlasBossinade

Begin vorig maakte Frouke de overstap naar Sportstadion en haalde ons aan boord voor een serie mooie opdrachten. Beginnend met de Jumbo Racedagen in Zandvoort, via de Gamma Racing Days in Assen en de grens over naar de Formule 1 in Belgi√ę, Oostenrijk en Duitsland.

Sportstadion - PhotoBooth - Gamma Racing Days - TT Assen (2)

PhotoBooth op Gamma Racing Day met Sportstadion

Op de Jumbo Racedagen stond Roger Hermans van The Merchandise Company met de Merchandise van Max Verstappen. Hij zag onze PhotoBooth bij Sportstadion en wilde er net zo een in de Max Verstappen Store in Swalmen. Deze hebben we op maat gemaakt in de stijl van de winkel en voorzien van een barcodescanner die zorgt dat betalende klanten van de winkel met hun bonnetje gratis met Max op de foto kunnen.

Max Verstappen Shop - PhotoBooth

Max Verstappen bij de PhotoBooth in de Verstappen Store in Swalmen (foto: verstappenshop.nl)

Niet veel later volgde booth nummer 2 voor Roger. Deze keer voor de Max Verstappen pop up store in Jumbo Foodmarkt in ons eigen Groningen. Een thuiswedstrijd is altijd leuk! Superleuk om Saskia en Marlous te helpen bij deze gave pop-up winkel.

Max Verstappen popup store - PhotoBooth

Max Verstappen Pop-Up store in Jumbo Foodmarkt Groningen (foto: verstappenshop.nl)

Een paar weken later belde Pieter. Jumbo ging samen met Enzo Knol een pop up store openen in de Euroborg. Superleuk natuurlijk!

Naast een photobooth verzorgden we ook nog wat trussen en flightcases om de winkel wat extra aan te kleden. Om gekkenhuis te voorkomen, kondigde Enzo de winkel pas een dag voor de opening aan. Met in de vlog, ja hoor, een foto van ondergetekende en collega Ramon die samen met Pieter trussen aan het sjouwen zijn. Instant beroemdheid! ūüôā #lifegoals. Check de video waarin Enzo voor het eerst zijn eigen winkel ziet hier.

EnzoKnol_vlog_photobooth pop up store

Enzo Knol aan het vloggen in zijn Pop-up Store

En Frouke? Die is na een korte uitstap inmiddels weer terug op het vertrouwde nest bij PlasBossinade en afgelopen maand mochten we weer een leuke foto-actie voor ze verzorgen.

#decirkelisrond