GREENSCREEN FOTOTEAM

CHROMA IS THE KEY

MOOI GROEN IS NIET LELIJK

ALLES KAN, MAAR DAN OOK ECHT ALLES!

Met onze Greenscreen PhotoBooths kun je veel, maar met onze Greenscreen Fototeams kun je écht alles! We zetten je op de maan, op de cover van een magazine of waar je maar wilt. Met een groene wand en een professionele fotostudio op jouw evenement zet ons fototeam jouw bezoekers op een unieke manier op de foto.

Elke foto wordt apart bewerkt om zo een optimaal resultaat te krijgen. We hebben greenscreen foto-activaties voor de mooiste merken ter wereld op de meest uiteenlopende evenementen mogen verzorgen in de afgelopen 15 jaar. Een paar voorbeelden en wat inspiratie. Wat gaan we voor jou doen?

Ik wil een greenscreen fototeam

HBO

GAME OF THRONES

GREENSCREEN FOTO-ACTIVATIE MET DECOR

Met de echte troon en echte props uit de populaire serie Game of Thrones zijn we HBO op pad gegaan om promotie te maken voor het HBO abonnement.

Met een troon, zwaard en cape van John Snow voor een greenscreen gaven we de bezoekers de mogelijkheid om een unieke foto te maken. Deze foto-activatie is als campagne ingezet op onder andere het personeelsfeest van Ziggo in de ZiggoDome, op Dutch ComicCon en als roadshow langs diverse callcenters van KPN en Ziggo.

Check de beelden

GUITARHERO LIVE

GREENSCREEN ACTIVATIE MET GIF

8 dagen op de grootste gamebeurs van Europa voor Activision en Playstation. Wat een fantastische beurs was dit! Met twee greenscreens, een fototeam van 8 toppers en een hele lading Guitarhero Live gitaren hebben we duizenden greenscreen foto’s en gifjes gemaakt.

De foto’s en gifjes werden live gestreamd op grote schermen en werden direct live gedeeld.