Heineken Formule 1 Sponsorship

Mini PhotoBooth – Formule 1

Heineken is als sponsor betrokken bij een groot aantal Formule 1 wedstrijden over de hele wereld.  Toen we gevraagd werden een oplossing te verzinnen voor een PhotoBooth die mee het vliegtuig in kon (hij moest in een koffer passen) gingen direct alle radertjes draaien.

We hadden een strakke deadline; de Formule 1 van China stond al over 4 weken op de planning. We hadden al een MiniBooth, onze PhotoBooth die in delen opgebouwd kan worden en minimale ruimte in beslag neemt. Maar deze was nog steeds te groot om in een koffer te passen. Met een restrictie van maten en gewicht van de verschillende airlines gingen we aan het tekenen, passen en meten.

Het resultaat was een MiniBooth met animated gif. De software is volledig naar de huisstijl van het Formule 1 Sponsorship van Heineken aangepast. De gifjes konden direct live gedeeld worden op social media.

De gehele PhotoBooth past in een standaard reiskoffer en is als ruimbagage met het sponsorship team van Heineken mee gegaan naar China, Canada, Italië, Singapore, Mexico en Brazilië.