Ik heb geen ruimte voor een PhotoBooth op mijn locatie….

We krijgen heel veel aanvragen van horeca-locaties, feestlocaties, eventlocaties, pop-op store, brandstores, you name it! Eén van de eerste vragen (na ‘wat kost het’) is ‘hoeveel ruimte neemt het in beslag’. Een PhotoBooth is leuk, maar het moet vooral geen ruimte kosten. Dat die ruimte ook geld kan opleveren hebben we het al eerder over gehad (lees meer). Dat je met minimale ruimte een optimale activatie neer kunt zetten hebben we samen met onze vrienden van Hooghoudt bewezen. 

PhotoBooth Superdisco Rotterdam - Hooghoudt - superfriday

Bezoekers in de PhotoBooth tijdens een van de events in Superdisco

Vorig jaar belde Marie-Lousie (Brand Ambassador bij Hooghoudt in de regio Rotterdam) ons op. In de Superdisco in Rotterdam hadden ze een verloren hoekje op de gang bij de lockers, waar nu vooral mensen gingen hangen. De ruimte was nog niet 1 vierkante meter groot. Of we daar een Photobooth in konden bouwen? We zijn direct naar de tekentafel gestapt en hebben met minimale ruimte, een maximale oplossing neergezet.

De ruimte liep ook nog eens in schuine hoeken en er zat een betonnen pilaar in de weg. Hier hebben we gebruik van gemaakt door een PhotoBooth tussen de pilaar en de wand in te bouwen die nu helemaal weggewerkt is in de wand. De wanden van de ruimte zijn (letterlijk) behangen met vintage en moderne Hooghoudt posters om er een echt hoekje van te maken. 

PhotoBooth Superdisco Rotterdam - Hooghoudt - led lichtbak

De custom made lichtbak verandert constant van kleur

Om de bezoekers de juiste kant op te wijzen, hebben een lichtbak op maat met de tekst ‘Shot by Hooghoudt’ in knipperende leds gemaakt. Deze tekst is een knipoog naar de activatie waar de PhotoBooth aan meewerkt; als je op de foto gaat wordt deze direct geprint. De print is voorzien van een afscheurcoupon met een kortingsactie voor een ‘Shot by Hooghoudt’ aan de bar.

De PhotoBooth zorgt dus voor activatie op locatie, online en offline zichtbaarheid voor Hooghoudt en daarnaast zorgt het aan de bar voor Superdisco voor extra omzet door de coupon-actie! Win-win-win situatie!