interactieve photobooth met special effects

Interactieve
Foto-Activaties

WE LOVE KNOPJES EN LEDJES

Think like there is no box! Volgens dat principe werken we bij SBS Fotomarketing. We houden van uitdagingen; van volledig spraakgestuurde PhotoBooths tot GifBooths die uitgerust worden met special effects.

Niks is ons te gek; we laten je hier een klein voorproefje zien; kom jij ook in dit rijtje?

Ik ben nu al overtuigd

MINI Brandstore

FOTO ACTIVATIE IN HET DONKER

In samenwerking met FEL produceerden we een unieke merk beleving voor MINI. In de MINI Brandstore in Amsterdam kon de nieuwe MINI exclusief NIET worden bekeken….

Hoe dan? Een volledige experience in het donker, uiteraard voorzien van een custom made greenscreen PhotoBooth waarbij na afloop een aantal antwoorden op vragen een uniek klantprofiel opstelde.

Bekijk de aftermovie
interactieve greenscreen photobooth in het donker
interactieve photobooth - Enzo Knol - Knolpower

Enzo Knol

INTERACTIEVE PHOTOBOOTH

De pop-up store van Enzo Knol zijn een groot succes. Voor de derde editie in Jumbo Foodmarkt Groningen bouwden we een interactieve PhotoBooth voor de immens populaire YouTuber

Een interactieve screensaver met Enzo Knol zelf, interactieve knop, bewegende leds en de mogelijkheid om zowel een foto, een video als een animated gif te maken zorgden voor een unieke merk-activatie

Bekijk de reactie van Enzo Knol

Pluggerz Earplugs

SOUND ACTIVATED PHOTOBOOTH

Voor Pluggerz Earplugs ontwikkelden wij het complete concept vanaf idee tot uitvoering voor deze merk-activatie. De Defender PhotoBooth werd omgebouwd tot een sound activated PhotoBooth. De bezoekers moesten 90 decibel geluid produceren om de PhotoBooth te activeren. Dit om het effect van lawaai op je gehoor meer bekendheid te geven. De PhotoBooth werd als roadshow ingezet op drukke locaties in de stadscentra van Leiden en Groningen.

Met de actie kon een reis gewonnen worden naar het Sziget Festival in Budapest.

Vertel me hier meer over!
Interactieve photobooth - sound activated - landrover defender
Interactieve photobooth met special effects

Zwitserland Toerisme Bureau

GREENSCREEN PHOTOBOOTH MET SPECIAL EFFECTS EN ANIMATED GIF

Een vogel die op je hoofd poept, de wind in je gezicht door het blazen van de alpenhoorn, zeepbellen van de straatartiest, you name it!

Voor het Zwitsers Toerisme Bureau bouwden we in samenwerking met ID310 een interactieve greenscreen PhotoBooth met special effects en animated gifs. 

Na een druk op de knop werden de reizigers op Utrecht Centraal op de foto gezet voor de greenscreen. Tijdens het maken van de foto gebeurde er van alles. Er liep een alpenblazer in beeld en de windmachine blies in het gezicht. Er vloog een vogel over en er viel een druppel op je hoofd, de zeepbellen van de straatartiest kwamen echt uit de lucht vallen en nog veel meer. 

De actie werd zowel in Utrecht Centraal als Antwerpen Centraal ingezet.

AvroTros (Junior Songfestival)

KARAOKE & CASTING VIDEOBOOTH

Casting en karaoke in 1 VideoBooth? Jazeker! Voor AVROTROS bouwden we onze Defender PhotoBooth om tot een ware AuditieBooth. Een activatie voor het Junior Songfestival en de serie Brugklas.

In de VideoBooth kon worden gekozen uit 3 liedjes van het Songfestival om karaoke mee te zingen of 3 scenes uit Brugklas waar je als tegenspeler acteert.

Vertel me hier meer over!
Interactieve videobooth met karaoke - AvroTros
Slow motion videobooth - Reebok

Reebok

VIDEOBOOTH MET SLOWMOTION EFFECT

Voor Reebok ontwikkelden we een Slow Motion VideoBooth. Op CrossFit Lowlands Throwdown draait alles om kracht.

Om je krachten te laten zien werden grote trekkerbanden, een aantal grote hamers en emmers vol magnesium aangesleept voor een superleuke interactieve activatie.

Voorbeeldje!