EIGENWIJZE EVENT PROFESSIONALS

We draaien al een tijdje mee in de prachtige wereld van evenementen en activaties. Toen we in 2006 begonnen met SBS Fotomarketing was fotomarketing nog nieuw. We hebben vanaf begin gepionierd en zijn constant in ontwikkeling gebleven. Sinds het allereerste begin lopen we voorop in de markt van fotomarketing en merk-activaties. 

Met een klein team bereiken we vanuit het mooie Groningen de hele wereld. Zo waren onze activaties al te vinden in Mexico, Brazilië,  Singapore, Canada, China, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Engeland, Monaco, Polen, IJsland, Hongarije, Turkije en Noorwegen.

Hoe we dat doen? Door niet altijd alles te doen zoals het hoort. Bij alles wat we doen, kijken we hoe het beter kan. We willen elke dag een stukje beter worden. Daarmee maken we onszelf beter en maken we de activaties beter.

Een tikkeltje eigenwijs

Groningers zijn van nature nuchtere mensen. Wij zijn dan ook nog eens nuchtere Groningers die een tikkeltje eigenwijs zijn. We denken altijd mee met de activaties. We lopen al even mee in deze wereld, we weten wat werkt en wat niet werkt. Wij zijn de experts, daarom kom je bij ons!

SBS Fotomarketing - international brand activation

“Wat hadden jullie een fantastisch team afgevaardigd. Met zoveel enthousiasme en zoveel geduld hebben ze mensen geportretteerd. Klasse!!!!
Dank ook voor net dat beetje extra!!!”

ZINN ZORG
“SBS Fotomarketing is een hele fijne partij om mee samen te werken vanwege het meedenken en de flexibiliteit, en vergeet daarnaast de leuke spontane meiden niet!”
VERONICA

“Wat is Hanna een schat, leuke, lieve en mooie jonge vrouw.. (doet ze modellenwerk? Zo niet dan zou ze dat een keer moeten proberen!). Een collega vroeg mij de volgende dag nog om haar nummer! Ha ha ha, ze heeft een blijvende indruk achtergelaten.”

SENSI SEEDS

“Een super leuke activiteit. Heel succesvol. Heb alleen maar leuke reacties gehoord!”

IKEA NEDERLAND

“We vonden de Partybooth er erg mooi uit zien, heel blij mee!”

SWATCH

“Ging super ! het was fantastisch en vooral de photobooth was erg in de smaak bij de gasten!”

HILTON HOTEL DEN HAAG

“Bedankt voor de Photobooth. Gezien het gebruik ervan is het een groot succes geworden!”

GEMEENTE GULPEN - DE WITTE

“De partybooth was top, echt leuk!”

DUTCH FILMWORKS

“Het was erg leuk en de videobooth was een groot succes.”

VOICEWORKS

“Langs deze weg wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de deelname aan de Ladies Night! Ik heb ook van Venlo en Heerlen begrepen dat het een hele succesvolle avond is geweest!”

PRAXIS

OFFICE MONKEYS

Dit zijn de gezichten aan de andere kant van de telefoon. Een klein team, korte lijnen en hele directe communicatie. Daar houden we van!

FIELD MONKEYS

In het wild kom je deze gezichten tegen. Ons team van fotografen, promoters en operators komt naar jouw evenement om de activatie tot in de puntjes te verzorgen.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

MONKEYS IN HET WILD

Je komt ons echt bijna overal tegen. Een kleine selectie