180° PHOTO EXPERIENCE

BULLET TIME

MAKE A TWIST

DE 180 GRADEN PHOTOBOOTH

Niet 1, maar 12 camera’s in een PhotoBooth. Dat is de 180° PhotoExperience. Volledig eigen fabrikaat, van ontwerp tot realisatie en van software tot ombouw.

Een unieke PhotoBooth die met 12 camera’s tegelijk 1 foto maakt op hetzelfde moment. Hiermee kun je bullet-time creeeren. Deze techniek zet het beeld stil en kan mensen laten zweven in de lucht!

Ik wil de 180° Photo Experience

Adobe

ADOBE SYMPOSIUM | ARENA

180° PHOTO EXPERIENCE

Voor het Adobe Symposium werd de middenstip van de Arena het decor van onze 180 Photo Experience. De gasten legden de bal klaar op de stip en schoten op het doel. Met het veld en de tribunes als achtergrond werd een supergaaf decor gerealiseerd voor de unieke 180 graden beelden.

Check de beelden

INTRODUCTIE TELEFOON

180° PHOTO EXPERIENCE

Tijdens een van de grootste media-events van Europa hield OnePlus de pre-launch van hun nieuwe smartphone. Om de lancering kracht bij te zetten werd de 180° Photo Experience ingezet. De bezoekers konden een supertoffe 180 graden foto maken.

Check de beelden

ONE PLUS

REMEHA

VAKBEURS

180° PHOTO EXPERIENCE

Een mooie uitdaging voor het team van SBS Fotomarketing; of we de 180° Photo Experience in een afgesloten ruimte van 250×250 cm konden passen. We hadden een centimeter speling met de opbouw, dus het was een echte uitdaging maar het resultaat was prachtig. De gesloten ruimte gaf een unieke twist in de huisstijlkleuren van Remeha.

180° PHOTO EXPERIENCE

IN HET WILD