HY PHOTOBOOTH

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR JE OUTDOOR EVENT

EEN SMAAKMAKER OP JE OUTDOOR EVENT

EEN UNIEKE AANDACHTTREKKER

45 jaar oud and still going strong! Onze Citroen Hy uit 1975 is omgebouwd tot fotohokje waar je met wel 5 personen in kunt. Aan de buitenkant zit een groot scherm om de rest mee te laten genieten. Perfect voor je outdoor event, borrel, kerstmarkt, kerstfeest, festival of waar je maar wilt.

En het beste…hij rijdt gewoon, dus hij is ook super geschikt om als mobiele activatie in te zetten. Meer weten?

Vertel me meer!

Rabobank

Clubkas Campagne

MOBIELE PHOTOBOOTH EN ROADSHOW

We mogen ons als jaren huisleverancier van de Rabobank noemen. Daar zijn we best trots op. Corona gooide roet in het eten voor het jaarlijkse Clubkas feest waar verenigingen en clubs geld kunnen verdienen. Als de mensen niet naar de Rabobank kunnen komen, komt de Rabobank naar de mensen! Onze Hy PhotoBooth was het decor van een succesvolle vierdaagse campagne door Friesland.

Bekijk de aftermovie

5 JARIG JUBILEUM

HY PHOTOBOOTH

Wie jarig is trakteert! Wildlands Adventure Zoo bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden. Onze Hy PhotoBooth kreeg een prominente plaats op het plein middenin het park. Alle bezoekers konden gratis een foto laten maken. 

Bekijk de foto’s

WILDLANDS

STUDIO PLAKBAND

INFOMARKT

PHOTOBOOTH BUSJE

Samen met de vrienden van Studio Plakband verzorgden we voor het Noorderpoort College een activatie met onze Hy PhotoBooth bus. Midden op de Grote Markt in Groningen. Een keer een thuiswedstrijd voor ons team!