LANDROVER DEFENDER PHOTOBOOTH

VOOR ALS HET WAT RUIGER MAG

STAND OUT FROM THE CROWD

VOOR DE PERFECTE ACTIVATIE

Onze Landrover Defender PhotoBooth is een echte Landrover en een echte PhotoBooth. Achterin de ruige 4×4 terreinwagen hebben wij een PhotoBooth gebouwd die multi-functioneel inzetbaar is. We hebben de Defender Booth inmiddels ingezet als PhotoBooth, VideoBooth, GifBooth, Sound Activated PhotoBooth en Karaoke VideoBooth.

Door zijn ruige looks is de Defender PhotoBooth uitermate geschikt voor outdoor events als festivals, foodtruck festivals, braderieën, markten, buitenfeesten of waar dan ook. Wil je hem binnen hebben staan? Geen probleem! Als jij zorgt dat de deur breed genoeg is, zorgen wij voor de rest!

Ik wil de Defender PhotoBooth

Pluggerz Earplugs

SCHREEUW JEZELF NAAR SZIGET

PHOTOBOOTH MET SOUND ACTIVATION

Voor Pluggerz Earplugs ontwikkelden wij het complete concept vanaf idee tot uitvoering voor deze merk-activatie. De Defender PhotoBooth werd omgebouwd tot een sound activated PhotoBooth. De bezoekers moesten 90 decibel geluid produceren om de PhotoBooth te activeren. Dit om het effect van lawaai op je gehoor meer bekendheid te geven. De PhotoBooth werd als roadshow ingezet op drukke locaties in de stadscentra van Leiden en Groningen.

Met de actie kon een reis gewonnen worden naar het Sziget Festival in Budapest.

Check de foto’s

BRITT’S BEESTENBENDE

PHOTOBOOTH MET VOLLEDIGE BRANDING

Tijdens het Horse Event verzorgden we voor AVROTROS een meerdaagse activatie met de Defender PhotoBooth. Volledig in de huisstijl van AVROTROS en Britt Dekker konden de jonge bezoekers op de foto met Britt in de Landrover Defender.

Check de foto’s

AVROTROS

IN DE MANNE

JUBILEUM

PHOTOBOOTH

Tijdens het jubileumfeest van Basisschool In de Manne werd de Defender PhotoBooth ingezet om alle kids op de foto te zetten. De kids stonden van begin tot eind rijen dik om een foto te maken in de unieke PhotoBooth.

Op het jubileumfeest hebben we de kids direct onze ‘sound activated PhotoBooth‘ voor Pluggerz laten testen. Een betere testcase kun je niet bedenken! The kids loved it!

Check de foto’s

TINA FESTIVAL

VIDEOBOOTH MET KARAOKE

Tijdens het Tina Festival in Duinrell Wassenaar werd de Landrover Defender ingezet als Karaoke VideoBooth in combinatie met een auditiebooth. De kids konden kiezen uit 2 programma’s van AvroTros en Zapp; meezingen met het junior songfestival of een scene opnemen met een tegenspeler van de populaire TV serie ‘Brugklas‘. Het resultaat was een video die direct live gedeeld kon worden.

Neem een kijkje

AVROTROS

DE DEFENDER PHOTOBOOTH

IN HET WILD