PHOTOBOOTH MET DECOR

GET DRESSED

UNIEKE AANTREKKINGSKRACHT

HET OOG WIL OOK WAT

Met een PhotoBooth of een greenscreen foto-activatie kun je de leukste foto’s maken op je beurs, festival of event. Maar soms heeft het plaatje iets meer nodig. Een stukje extra aantrekkingskracht om je activatie extra kracht bij te zetten.

Van een simpele backdrop tot een volledig op maat gebouwd decor. Kom maar door met je wensen!

Ik wil een PhotoBooth met decor

Grolsch

KINEPOLIS BIOSCOOP ACTIVATIE

PHOTOBOOTH MET DECOR

Voor Grolsch verzorgen we regelmatig activaties in bioscopen en andere events. Rondom de première van Kong werd een jungle decor gebouwd. Een mega achterwand, echte planten en junglegeluiden zorgden voor een enorme aantrekkingskracht naar de PhotoBooth.

Check de beelden

SUPER MARIO MAKER

PHOTOBOOTH MET DECOR EN GIF

Voor Nintendo verzorgden we op een aantal game en comic beurzen activaties met een volledig branded PhotoBooth. Een volledig Nintendo decor in combinatie met animated gifs. Bij een aantal van deze beurzen maakten we hier zelfs een combinatie tussen decor en greenscreen met de PhotoBooth.

De bezoekers kon letterlijk in de wereld van Super Mario stappen!

Check de beelden

NINTENDO

ACTIVISION

DESTINY THE GAME

PHOTOBOOTH MET DECOR

Voor de introductie van Destiny the Game werd alles op alles gezet om een perfecte lancering te hebben. Een van de characters uit deze nieuwe game werd levensgroot gemaakt en in een volledig decor vanuit Amerika overgevlogen. De rest van de stand bestond letterlijk alleen uit dranghekken.

De bezoekers stonden rijen dik om een foto te maken in dit gave decor. Een mooie samenwerking tussen Activision, Playstation, GameMania en SBS Fotomarketing.

Check de beelden

DE PHOTOBOOTH MET DECOR

IN HET WILD