PHOTOBOOTH

I WILL MAKE YOU SMILE

VAN BEURS TOT FESTIVAL

EEN PHOTOBOOTH IS ALTIJD EEN GOED IDEE

Iedereen kent ze; PhotoBooths! Iedereen vindt ze leuk, iedereen maakt er gebruik van. De PhotoBooth huren is niet alleen leuk, maar ook een heel slim marketing instrument. Mensen gaan graag op de foto. Daar helpen we ze graag bij. Door de foto’s te delen met jouw branding zorgen we voor offline en online zichtbaarheid. Een PhotoBooth zorgt dus niet alleen voor entertainment, maar maakt ook promotie voor jouw merk of product.

En om het nóg interessanter te maken; je bouwt er een database met klantgegevens mee op. Helemaal AVG proof! Of je nou op een beurs staat of een festival organiseert. Of je nou een campagne lanceert of je hebt een open dag. Een PhotoBooth huren is altijd een goed idee!

Een PhotoBooth kan helemaal stand-alone ingezet worden, maar we hebben ook superleuke hosts en hostesses om jouw gasten te begeleiden. Op zichzelf is hij al leuk, maar met een decor en een greenscreen maak je de foto’s van de PhotoBooth nóg leuker!

Onze PhotoBooths zijn er in verschillende soorten, maten en modellen. Een PhotoBooth of toch liever een Fotohokje? Ingebouwd in een TukTuk of Landrover Defender?  Of wil je toch liever gifjes maken met de GifBooth of filmpjes met de VideoBooth.

You name it!

Ik wil een PhotoBooth huren

Adidas

WINKEL ACTIVATIE

BRANDED PHOTOBOOTH

Adidas is een vaste klant van SBS Fotomarketing. We verzorgen al jaren activaties met PhotoBooths op beurzen, sportevenementen en tijdens winkel-activaties. Tijdens deze hardloopactivatie in samenwerking met Perry Sport werd de PhotoBooth volledig in de huisstijl gewrapped. In combinatie met een custom made achtergronddoek konden de hardlopers een unieke herinnering aan dit evenement maken en direct delen.

FESTIVAL ACTIVATIE

PHOTOBOOTH MET ANIMATED GIFS

Voor Radio 538 verzorgden we op diverse festivals een serie activaties met PhotoBooths. Op het JingleBall festival in de ZiggoDome in Amsterdam konden de festival bezoekers een foto of animated gif maken. De beelden werden direct op een groot ledscherm getoond en konden direct worden gedeeld op social media.

Naast JingleBall was deze merk-activatie onder andere te vinden op DanceValley, DutchValley, Turn Up The Beach en Sensation White.

Bekijk een voorbeeld

RADIO 538

ENZO KNOL

POP UP STORE

PHOTOBOOTH MET DYNAMISCHE LEDS

Alweer voor de 3e keer op rij mochten we in samenwerking met Jumbo Supermarkten een activatie met een PhotoBooth verzorgen in de Pop-up store van Enzo Knol. Na de eerste popup in Groningen volgde Tilburg om daarna weer terug te keren in de Euroborg in Groningen. Duizenden jonge fans bezochten de shop en gingen op de foto.

Voor deze activatie werd de PhotoBooth uitgebreid met dynamische leds om extra aandacht te trekken. Daarnaast hebben we samen met Enzo Knol een aantal video’s opgenomen waardoor er een gepersonaliseerde screensaver en ‘on-screen host‘ werd gerealiseerd. Op de booth konden zowel foto’s, video’s als gifjes gemaakt worden.

Bekijk de video

DE PHOTOBOOTH

IN HET WILD