TUKTUK PHOTOBOOTH

O SOLE MIO

KLEIN MAAR FIJN

EEN UNIEKE AANDACHTTREKKER

Dit is toch wel echt de leukste en schattigste PhotoBooth die we in ons assortiment hebben. De TukTuk PhotoBooth heeft geen uitleg nodig, iedereen die de TukTuk ziet staan komt een praatje maken en is nieuwsgierig. Het is een aandachttrekker op zich. En als je er dan ook nog een PhotoBooth in hebt en een groot led scherm voor het tonen van content dan ben je helemaal klaar.

Wil je hem helemaal gewrapped in je eigen huisstijl? Of bestikkerd met je logo? We draaien onze hand er inmiddels niet meer voor om. Onlangs hebben we de TukTuk PhotoBooth helemaal roze ingepakt voor de productlancering van de nieuwe Swatch Pay. Supertof!

Ik wil de TukTuk PhotoBooth

Swatch

THE EASY WAY TO PAY

PRODUCT LANCERING

Swatch is al jaren een trouwe klant. Voor de lancering van het nieuwe Swatch Pay horloge werd de TukTuk PhotoBooth volledig in het roze gewrapped! Voorzien van volledige branding maakten we een onuitwisbare indruk door de directeur van Swatch met de TukTuk naar binnen te laten rijden.

De PhotoBooth maakte zowel foto’s als gifjes die direct geprint en online gedeeld konden worden.

Bekijk de foto’s

MAESTRO OPNAMES

PHOTOBOOTH MET BACKDROP

Tijdens de serie opnames voor het TV programma Maestro van AVROTROS verzorgden wij circa tien activaties met de TukTuk PhotoBooth in de Philharmonie in Haarlem. Met de TukTuk PhotoBooth en een custom made backdrop konden de bezoekers als echte maestro op de foto. Compleet met baton!

Bekijk de foto’s

AVROTROS

PWN

OUTDOOR

PHOTOBOOTH MET GREENSCREEN

De vuurdoop voor de TukTuk PhotoBooth was het Zomerfestival van PWN. De TukTuk PhotoBooth werd hier met een greenscreen ingezet als PhotoBooth met wisselende achtergronden.

INFO POINT

PHOTOBOOTH EN INFOPUNT

Tijdens het IFFRiG werd de TukTuk PhotoBooth in het Forum Groningen ingezet als combinatie tussen een PhotoBooth en een info point. Op het ingebouwde TV scherm werd via narrowcasting alle informatie van het filmfestival getoond. Aan de achterkant van de TukTuk konden foto’s gemaakt worden.

SBS Fotomarketing verzorgde niet alleen de TukTuk PhotoBooth voor het IFFRiG maar ook de bestikkering van de TukTuk, bouwden we een routebord, legden we een extra infoscherm aan, voorzagen de ticketmachines van branding en verzorgden door het hele pand de routing door middel van vloerstikkers.

Check de beelden

FORUM GRONINGEN

DE TUKTUK PHOTOBOOTH

IN HET WILD