VIDEOBOOTH

READY – SET – ACTION

BABBELEN MAAR

VIDEOBOOTH, BABBELBOX, VLOGHOKJE

Geef het maar een naam. Wij houden van VideoBooth, dat ligt lekker in lijn met de PhotoBooth en alle andere booths die we hebben. Hoe je het ook noemt, de VideoBooth is een superleuke toevoeging aan jouw activatie.

Laat bezoekers een boodschap inspreken en delen met hun geliefde, laat ze vertellen wat ze van je merk vinden, laat ze meespelen in je show of geen ze een rol in je TV programma. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Ik wil een VideoBooth

SBS6 | SHOWNIEUWS

HUISHOUDBEURS

VIDEOBOOTH – ZELF SHOWNIEUWS PRESENTEREN

Voor SBS6 verzorgden we op de Huishoudbeurs een activatie waar een volledige opnamestudio van Shownieuws werd gebouwd. In de studio konden de bezoekers van de beurs hun eigen editie van Shownieuws opnemen. De teksten rolden voorbij op een auto-cue, een korte training van de presentatoren van het showprogramma en opnemen maar.

De video’s werden realtime ge-edit en konden direct live gedeeld worden op social media.

Check de foto’s

HUISHOUDBEURS

VIDEOBOOTH – PALMOLIVECAM

Met een superleuke woordspeling werd de Palmo-LIVE-cam in het leven geroepen op de Huishoudbeurs voor Palmolive. Samen met Fox on the Run bouwden we deze activatie met VideoBooth. Bezoekers moesten inspreken waar zij nou écht gelukkig van werden.

Op een speciaal door ons ontwikkelde actiepagina werd dagelijks online een winnaar bekend gemaakt. Door de actie online verder kracht bij te zetten, werd het enorme bereik van de Huishoudbeurs nog eens verder vergroot.

Check de foto’s

PALMOLIVE

HOOG CATHARIJNE

VALENTIJNSDAG ACTIVATIE

BRANDED VIDEOBOOTH

Een kleine twee weken voor valentijnsdag werden de bezoekers van winkelcentrum Hoog Catharijne gevraagd een boodschap in te spreken voor hun geliefde. De video werd via een online tool in de wacht gezet en automatisch verzonden op valentijnsdag naar de geliefde.

Een superleuke en sympathieke activatie!

Check de beelden

DE VIDEOBOOTH

IN HET WILD