FOTOHOKJE KOPEN

HORECA, MUSEUM OF PRETPARK?

MONEY MAKER OF ONLINE PROMOTIE?

MAAK JE KLANTEN AMBASSADEUR

Een Fotohokje in jouw club, museum, restaurant, bar of theater is een unieke manier om online zichtbaarheid te creëren. Je bezoekers maken foto’s met de PhotoBooth en delen deze direct met jouw branding op social media. Je bezoekers een leuke herinnering en jij hebt gratis online reclame. Wat wil je nog meer? Waarom zou je geen geld gaan verdienen met de FotoHokje?

We hebben verschillende FotoHokjes op verschillende plaatsen in het land staan. Van Max Verstappen Store die de FotoHokjes gebruikt om de klanten een unieke herinnering mee te geven in hun winkel en op events. Tot een aantal nachtclubs en horeca waar de Fotohokjes voor een serieuze bron van inkomsten zorgen. Maar daar houdt het niet op; je vindt onze FotoHokjes op diverse vliegvelden in de wereld (van Reykjavik tot Qatar) voor M&Ms. Kopen, of leasen? Zeg maar wat je wilt!

Weggewerkt in een muur van een winkel, ingebouwd in een echte boom, in een klein hoekje van een discotheek, we draaien onze hand er niet voor om. Daag ons uit!

We hebben FotoHokjes op verschillende plekken in binnen en buitenland geplaatst. We hebben onder andere FotoHokjes geplaatst voor Pepsi, Supperclub, Max Verstappen, Grolsch, M&Ms, Kinepolis, Hooghoudt, Superdisco, Dudok, The Food Department en Haribo

Ik wil een FotoHokje kopen

Food Department (Magna Plaza)

FOTOHOKJE IN FOOD COURT

FOTOHOKJE MET BETAALMODULE

In het Magna Plaza in Amsterdam vind je op de bovenste etage The Food Department. Dit prachtige food court in een monumentaal pand was de perfecte plek om een FotoHokje je plaatsen. Het fotohokje is volledige voorzien van branding van The Food Department en werkt met een een contactloos pinapparaat.

Het fotohokje is met een plaatsingsovereenkomst op deze prachtige locatie geplaatst.

Check de beelden

FRANK BORREL

PHOTOBOOTH MET BETAALMODULE

In samenwerking met Pepsi leverden we in Cruise Terminal Rotterdam een customized Fotohokje voor de maandelijkse Frank Borrel van Dudok.

De foto’s worden met een contactloos pinapparaat betaald door de gasten. Een unieke manier voor de maandelijkse after work borrel om extra omzet te genereren. 

DUDOK / PEPSI

PEPSI / SUPPERCLUB

SUPPERCLUB AMSTERDAM

FOTOHOKJE MET PINMODULE

In samenwerking met Pepsi leverden we in de Supperclub in Amsterdam een Fotohokje op maat voor deze hippe nachtclub en restaurant. Zien en gezien worden, dat past wel bij de gasten van de Supperclub. Een leuke herinnering aan zo’n te gekke avond wil je dan ook graag hebben.

Het Fotohokje is volledig voorzien van foto’s van ambassadeurs van de Supperclub gecombineerd met branding van Pepsi. De foto’s worden met een contactloos pinapparaat betaald door de gasten.

ONZE FOTOHOKJES

IN HET WILD