(PAS)FOTOHOKJE

VOLLEDIG AUTOMATISCHE OPLOSSINGEN

MAAK PASFOTO’S VAN JE PERSONEEL

VOLLEDIG ONBEMAND

Pasfoto’s op een personeelspas, een foto voor in het personeelsdossier, een profielfoto voor je intranet en nog een portret voor op de website. Je hebt als organisatie nogal wat foto’s van je medewerkers nodig voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Je kunt je medewerkers zelf een pasfoto aan laten leveren natuurlijk. Die moet ingescand worden en gekoppeld worden aan de juiste persoonsgegevens. Dat kost tijd en is foutgevoelig. En laten we eerlijk zijn; niemand is blij met de pasfoto die op je paspoort of rijbewijs zit.

Dat kan beter! 

Onze pasfotohokjes zijn de perfecte oplossing om te zorgen voor een proces van foto’s van medewerkers die tijdsbesparend is, kostenbesparend is en zorgt voor uniformiteit binnen jouw organisatie.

IK WIL EEN (PAS)FOTOHOKJE

PASFOTO’S VAN MEDEWERKERS

SELF SERVICE PHOTOBOOTH

Onze PhotoBooths werken volledig onbemand en kunnen 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruikt worden. Dat is bij veel organisaties handig. Denk aan ziekenhuizen of andere bedrijven waar in diensten gewerkt wordt.

Een foto maken bij de receptie die het eigenlijk te druk heeft, of een communicatie-medewerker die het ‘er even bij’ doet is verleden tijd.

Je ontlast de afdeling die nu belast is met de foto’s. En sterker nog; je bespaart enorm op de kosten.

Een rekenvoorbeeld:

Sanne van de afdeling communicatie houdt zich 1 dag per week bezig met het maken en verwerken van de pasfoto’s van de medewerkers. Eigenlijk heeft ze hier maar 4 uur voor, maar in de praktijk. Wat kost dat op jaarbasis?

Stel het bruto uurloon van Sanne is  € 20,-. Dat uur kost de werkgever zo’n € 26,-
Als je die uren doorrekent naar 12 maanden dan kom je op een kostenpost van zo’n € 10.000,- die jaarlijks terugkeren.

Zullen we hier eens een offerte tegenover zetten?

KOM MAAR OP

CONTACLOZE OPLOSSINGEN

PHOTOBOOTH MET
QR CODE ACTIVERING

Een pasfoto maken en koppelen aan de persoonsgegevens kan nóg makkelijker. Door gebruik te maken van QR Codes zorg je dat de foto met vooraf ingevulde data wordt gekoppeld. Zo maak je het maken en verwerken van de pasfoto’s van jouw medewerkers nóg makkelijker.

Hoe werkt dat?
Je nodigt je medewerker uit een pasfoto te maken via een brief of mail. In die brief zet je een QR code waarde gegevens van deze werknemer al in staan. De medewerkers scant de QR code bij de PhotoBooth en kan een foto maken. Na het maken van de foto verschijnen automatisch de vooraf ingevoerde gegevens in beeld. De werknemer past ze waar nodig aan en gaat akkoord. De pasfoto met de bijbehorende gegevens worden direct samen opgeslagen en verzonden.

De gegevens en de foto’s moeten uiteraard nog bij jullie in het systeem komen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Welke manier voor jouw organisatie het beste werkt hangt af van jullie wensen en jullie systemen.

KOM MAAR OP

MULTIFUNCTIONELE OPLOSSING

VAN PASJE TOT WEBSITE

Je kunt de PhotoBooth zo breed inzetten als je zelf wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Pasfoto’s voor toegangspassen
  • Pasfoto’s voor personeelsdossiers
  • Profielfoto’s voor intranet
  • Portretten voor de website

Deze lijst kunnen we zo uitgebreid maken als jij wilt. En we kunnen zelfs het hele traject verwerken in de PhotoBooth! Denk aan een kaartprinter in de photobooth, fotomagneetjes printen voor de verpleegafdeling, foto’s uploaden naar de server voor de website en ga zo maar door.

We denken graag mee in de beste oplossing voor jouw organisatie. Zorg jij voor de koffie? Zorgen wij voor de rest!

KOM MAAR OP