PHOTOBOOTH LEASEN

HORECA, MUSEUM OF PRETPARK?

MONEY MAKER OF ONLINE PROMOTIE?

MAAK JE KLANTEN AMBASSADEUR

Een PhotoBooth of Fotohokje in jouw club, museum, restaurant, bar of theater is een unieke manier om online zichtbaarheid te creëren. Je bezoekers maken foto’s met de PhotoBooth en delen deze direct met jouw branding op social media. Je bezoekers een leuke herinnering en jij hebt gratis online reclame. Wat wil je nog meer?

We hebben verschillende PhotoBooths op verschillende plaatsen in het land staan. Van Max Verstappen Store die de PhotoBooths gebruikt om de klanten een unieke herinnering mee te geven in hun winkel en op events. Tot een aantal nachtclubs en horeca waar de Fotohokjes voor een serieuze bron van inkomsten zorgen. Maar daar houdt het niet op; je vindt onze PhotoBooths op diverse vliegvelden in de wereld (van Reykjavik tot Qatar) voor M&Ms. Kopen, of leasen? Zeg maar wat je wilt!

Weggewerkt in een muur van een winkel, ingebouwd in een echte boom, in een klein hoekje van een discotheek, we draaien onze hand er niet voor om. Daag ons uit!

We hebben PhotoBooths op verschillende plekken in binnen en buitenland geplaatst. We hebben onder andere PhotoBooth geplaatst voor Pepsi, Supperclub, Max Verstappen, Grolsch, M&Ms, Kinepolis, Hooghoudt, Superdisco, Dudok, The Food Department en Haribo

Ik wil een PhotoBooth leasen

Food Department (Magna Plaza)

FOTOHOKJE IN FOOD COURT

FOTOHOKJE MET BETAALMODULE

In het Magna Plaza in Amsterdam vind je op de bovenste etage The Food Department. Dit prachtige food court in een monumentaal pand was de perfecte plek om een FotoHokje je plaatsen. Het fotohokje is volledige voorzien van branding van The Food Department en werkt met een een contactloos pinapparaat.

Het fotohokje is met een plaatsingsovereenkomst op deze prachtige locatie geplaatst.

Check de beelden

BROUWERIJ TOUR

PHOTOBOOTH MET GREENSCREEN

Grolsch is al jaren een vaste klant van SBS Fotomarketing. Van PhotoBooth in bioscopen tot festivals. Toen er voor de Brouwerij tour van Grolsch in Enschede een nieuwe activiteit werd gezocht, was een greenscreen PhotoBooth dan ook al snel de logische keuze.

We bouwden voor de brouwerij een PhotoBooth op maat, hij werd volledige gebrand en voorzien van een greenscreen scherm en software. De photobooth software hebben we voorzien van een 18+ agecheck om zo aan de wettelijke eisen te voldoen.

GROLSCH BROUWERIJ

PEPSI / SUPPERCLUB

SUPPERCLUB AMSTERDAM

FOTOHOKJE MET PINMODULE

In samenwerking met Pepsi leverden we in de Supperclub in Amsterdam een Fotohokje op maat voor deze hippe nachtclub en restaurant. Zien en gezien worden, dat past wel bij de gasten van de Supperclub. Een leuke herinnering aan zo’n te gekke avond wil je dan ook graag hebben.

Het Fotohokje is volledig voorzien van foto’s van ambassadeurs van de Supperclub gecombineerd met branding van Pepsi. De foto’s worden met een contactloos pinapparaat betaald door de gasten.

HARIBO SHOP

MAATWERK PHOTOBOOTH

In de Haribo Store in Rosada (Roosendaal) bouwden wij een PhotoBooth op maat voor de brandstore. Er was geen ruimte om een PhotoBooth in de winkel te zetten, daarom hebben we gekozen de PhotoBooth in de muur te verwerken. Met een 32″ touchscreen en een camera in de muur en een printstation bij de toonbank is een uniek concept ontwikkeld.

De gasten van de shop kunnen kiezen uit verschillende thema’s voor de foto’s. Met een druk op het scherm worden de foto’s gemaakt en in een speciaal kader geplaatst. De foto’s worden bij de toonbank als stikker voor een snoeptrommel die de winkelbezoekers zelf kunnen vullen geprint en geplakt. Een uniek cadeau artikel!

HARIBO

ONZE PHOTOBOOTHS

IN HET WILD