PHOTOBOOTH ZONDER INVESTERING?

VERDIEN GELD MET EEN PHOTOBOOTH!

MONEY MAKER ZONDER INVESTERING

MAAK JE KLANTEN AMBASSADEUR

Een PhotoBooth of Fotohokje in jouw club, museum, restaurant, bar of theater is een unieke manier om online zichtbaarheid te creëren. Je bezoekers maken foto’s met de PhotoBooth en delen deze direct met jouw branding op social media. Je bezoekers een leuke herinnering en jij hebt gratis online reclame. Wat wil je nog meer? Waarom zou je geen geld gaan verdienen met de PhotoBooth?

We hebben een uniek verdienmodel waarbij wij een PhotoBooth of fotohokje kosteloos plaatsen in jouw club, foodmarkt of theater. De bezoekers betalen voor de foto. De omzet van de PhotoBooth verdelen we. Wij doen de investering en zorgen dat alle systemen constant up to date zijn. Jij zorgt voor een stopcontact en iemand die het papier bijvult wanneer dat nodig is.

Simpel toch? En het mooiste is, met deze samenwerking verdienen we allebei! We gaan een partnership aan waarbij jij een toffe activatie voor je klanten hebt, extra online zichtbaarheid krijgt en ook nog eens een deel van de omzet! Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet!

Wil je meer weten over de mogelijkheden, benieuwd naar de omzetten die een PhotoBooth kan genereren en weten of jouw locatie geschikt is?
Neem even contact op!

We hebben PhotoBooths op verschillende plekken in binnen en buitenland geplaatst. We hebben onder andere PhotoBooths geplaatst voor Pepsi, Supperclub, Max Verstappen, Grolsch, M&Ms, Kinepolis, Hooghoudt, Superdisco, Dudok, The Food Department, Theaterhotel Almelo en Haribo

Ik wil een PhotoBooth zonder investering

Food Department (Magna Plaza)

FOTOHOKJE IN FOOD COURT

FOTOHOKJE MET BETAALMODULE

In het Magna Plaza in Amsterdam vind je op de bovenste etage The Food Department. Dit prachtige food court in een monumentaal pand was de perfecte plek om een FotoHokje je plaatsen. Het fotohokje is volledige voorzien van branding van The Food Department en werkt met een een contactloos pinapparaat.

Het fotohokje is met een plaatsingsovereenkomst op deze prachtige locatie geplaatst.

Check de beelden

BROUWERIJ TOUR

PHOTOBOOTH MET GREENSCREEN

Grolsch is al jaren een vaste klant van SBS Fotomarketing. Van PhotoBooth in bioscopen tot festivals. Toen er voor de Brouwerij tour van Grolsch in Enschede een nieuwe activiteit werd gezocht, was een greenscreen PhotoBooth dan ook al snel de logische keuze.

We bouwden voor de brouwerij een PhotoBooth op maat, hij werd volledige gebrand en voorzien van een greenscreen scherm en software. De photobooth software hebben we voorzien van een 18+ agecheck om zo aan de wettelijke eisen te voldoen.

GROLSCH BROUWERIJ

PEPSI / SUPPERCLUB

SUPPERCLUB AMSTERDAM

FOTOHOKJE MET PINMODULE

In samenwerking met Pepsi leverden we in de Supperclub in Amsterdam een Fotohokje op maat voor deze hippe nachtclub en restaurant. Zien en gezien worden, dat past wel bij de gasten van de Supperclub. Een leuke herinnering aan zo’n te gekke avond wil je dan ook graag hebben.

Het Fotohokje is volledig voorzien van foto’s van ambassadeurs van de Supperclub gecombineerd met branding van Pepsi. De foto’s worden met een contactloos pinapparaat betaald door de gasten.

HARIBO SHOP

MAATWERK PHOTOBOOTH

In de Haribo Store in Rosada (Roosendaal) bouwden wij een PhotoBooth op maat voor de brandstore. Er was geen ruimte om een PhotoBooth in de winkel te zetten, daarom hebben we gekozen de PhotoBooth in de muur te verwerken. Met een 32″ touchscreen en een camera in de muur en een printstation bij de toonbank is een uniek concept ontwikkeld.

De gasten van de shop kunnen kiezen uit verschillende thema’s voor de foto’s. Met een druk op het scherm worden de foto’s gemaakt en in een speciaal kader geplaatst. De foto’s worden bij de toonbank als stikker voor een snoeptrommel die de winkelbezoekers zelf kunnen vullen geprint en geplakt. Een uniek cadeau artikel!

HARIBO

ONZE PHOTOBOOTHS

IN HET WILD