POLAROID

SHAKE IT LIKE A POLAROID PICTURE

RETRO OF MODERN

ANALOOG, HYBRIDE EN DIGITAAL

We hebben alle smaken Polaroids. Van de analoge polaroid met branded frame tot volledig digitaal met koppeling met online toepassingen. We werken met Photoflyers maar kunnen ook direct jouw branding op de polaroidfoto printen.

Van de retro prints die je moet schudden (niet doen dus…) voor je wat ziet. Tot direct live view met branding, Instagram effecten en live upload naar social media. We leveren het complete pakket; van polaroidmeisjes tot polaroidcamera en van Photoflyer tot direct online delen op social media.

Ik wil Polaroid

METRO

PINKPOP FESTIVAL

POLAROID FOTOMEIDEN

Gewapend met een spiegelreflex camera en digitale Polaroid. Aangekleed met een mega Metro ballon gingen we met een team van 10 Polaroid Fotomeiden een hele serie festivals af ter promotie van de gratis krant.

Na Pinkpop volgden Parkpop, De Zwarte Cross, open dagen bij Feyenoord en veel andere events met de Polaroid Fotomeiden voor Metro.

HUISHOUDBEURS

POLAROID FOTOMEIDEN MET STIKKERS

Op de Huishoudbeurs moet je opvallen. Daarom bouwden de vrienden van Brandwise een volledige oven waarin een woonkamer gebouwd was. Thuis frituren zonder stank door de ovenproducten van Mora.

Onze fotomeiden zetten de bezoekers van de beurs op de foto met onze digitale polaroid. De foto’s werden direct als stikker geprint en op een branden fotokaartje geplakt. Met de foto-actie kon de volledige inrichting van woonkamer gewonnen worden.

MORA

M&Ms

VLIEGVELD ACTIVATIE (BUDAPEST)

INSTAX POLAROID MET PHOTOFLYERS

Voor M&Ms verzorgden we een Instax Polaroid foto-actie op het vliegveld van Budapest. De speciaal ontworpen Photoflyers werden samen met een aantal analoge polaroidcamera’s naar Hongarije verzonden waar het lokale promoteam de foto-activatie in de pop-up shop van M&Ms verzorgde.

DE POLAROID FOTOMEIDEN

IN HET WILD