We hebben er al een keer wat over verteld in een eerdere blog, maar het is zo’n mooi project dat het nog even wat eigen aandacht verdient.

In Swalmen (of all places…) zit Verstappenshop. Deze fanstore is een trekpleister voor fans uit alle windhoeken. Mensen rijden uren om als eerste de nieuwste merchandise te kunnen bemachtigen.

In de shop staat een custom made PhotoBooth speciaal ontwikkeld voor deze locatie. De PhotoBooth is qua design volledig in lijn met de toonbank gemaakt en is voorzien van een 3D  logo aan de voorzijde. Een extra unieke feature die we speciaal voor deze PhotoBooth ontwikkeld hebben is de toevoeging van een barcode scanner.

De PhotoBooth is bedoeld om klanten een extraatje te kunnen bieden. Wanneer je iets gekocht hebt in de fanshop, vind je op je kassabon een barcode. Met deze barcode kun je een foto maken. Er worden enorm veel foto’s gemaakt, de foto’s worden direct gemaild naar de bezoekers. Hiermee bouwen we voor de brandstore direct een database met klantgegevens op die ze weer gebruiken voor hun nieuwsbrief.