Project omschrijving

180 Photo Experience

De 180° Photo Experience is een unieke vorm van fotomarketing waarbij bezoekers van festivals en events in een multi-camera setting vastgelegd worden. Dat klinkt ingewikkeld, maar je hoeft niets anders te doen dan te springen/dansen/poseren en je bevriest een moment. Een unieke merkbeleving op jouw evenement.

Het resultaat is een supergave 180 graden video die getoond kan worden op grote beeldschermen, voor alle bezoekers van het festival of event te zien. Een unieke video die direct gedeeld kan worden op social media als Facebook, Twitter, of waar je maar wilt. Springen, lachen en delen maar!

 

WAT IS HET

180 graden PhotoBooth

WAT DOET HET

Interactieve foto’s omzetten naar een hele coole animated gif

WAT KUN JE ERMEE

Live delen op social!

WE WERKEN ONDER ANDERE VOOR

HOE WERKT DE 180 PHOTO EXPERIENCE

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

De 180 PhotoXperience is een interactieve belevenis. Je wordt op de foto gezet door een hele serie camera’s.  Door gebruik te maken van bullet time technologie (je weet wel, dat van The Matrix) krijg je een supergave foto. Deze foto zetten we om een interactieve animated gif.

We gooien er nog even een sausje van jouw merk en het evenement overheen en hij is klaar om te delen. Op het aangesloten touchscreen kun je de video binnen no-time bekijken en delen. Helemaal social media proof!