Project omschrijving

HYBRIDE POLAROID

Het gevoel van de ouderwetse Instax Polaroid met de voordelen van online mogelijkheden. Hybride polaroid is de ideale combinatie tussen retro en modern.

Met onze hybride polaroid camera’s maken we echte polaroid prints. We gebruiken hiervoor nét even wat grotere polaroid prints. Dat maakt het nog net even wat leuker. Omdat de hybride polaroid camera de foto’s ook digitaal op slaat zijn er diverse mogelijkheden om de foto’s ook online te delen.

WAT IS HET

Echte polaroid prints met digitale mogelijkheden

IS BRANDING MOGELIJK

yes! met branded frames

WAT KRIJG JE

Een superleuke give-away met extra mogelijkheden

Hybride Polaroid met lifesize fotoframe
Instax Polaroid
Polaroid - instax - polaroids - fotomeiden
SBS Fotomarketing - Hybride polaroid fotomeiden
WE WERKEN ONDER ANDERE VOOR

HOE WERKT HYBRIDE POLAROID

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

Onze fotomeiden maken foto’s van je bezoekers met de hybride polaroid camera’s. De foto’s kunnen direct in de camera worden gepimpt met instagram filters om het allemaal nóg leuker te maken.

Omdat de foto’s digitaal zijn, kun je ze eerst bekijken voor je hem afdrukt. Dat scheelt een boel als iemand weer eens de ogen dicht heeft en je die niet hoeft te printen. 

We kunnen de foto’s direct in een branded frame plakken. Dat is een soort stikkerframe die we om de foto heen plakken. Dit doen we samen met onze vrienden van Photoflyer. De branded frames kunnen helemaal in jouw huistijl gedrukt worden. 

Wil je nou liever zelf de foto’s maken, of heb je al een promotieteam aanwezig op je evenement? Geen probleem, dan leveren we de camera’s, de prints en als je wilt de branded frames.