Project Description

OP ZOEK NAAR EEN PERMANENTJE?

Naast onze verhuur van de PhotoBooth, kun je bij ons een PhotoBooth (voor op een vaste plek) kopen. Wij hebben op diverse plaatsen voor langere tijd of permanent een vaste PhotoBooth staan. Je vindt onze PhotoBooths onder andere bij de Grolsch Brouwerij, de Sugarfactory, de Haribo shop en ook de NEVOBO heeft een PhotoBooth van ons in haar roadshow.

Wil je liever niet kopen? Uiteraard is het ook mogelijk om een PhotoBooth voor een langere periode te huren of leasen.

De PhotoBooth koop je van ons, daarmee is deze volledig van jullie. Wij zorgen ervoor dat alles blijft werken en de software up-to-date blijft. Daarvoor sluiten we een contract met je af. Wanneer je een PhotoBooth wilt kopen, bespreken we graag jouw specifieke wensen zodat we een passend voorstel kunnen doen.

WAAR?

Een PhotoBooth is ideaal voor: 

 • Museum
 • Brouwerij
 • Club
 • Discotheek
 • Winkel
 • Pop-up store
 • Camping
 • Pretpark
 • Dierentuin
 • Vliegveld
 • Horeca
 • Evenementen locatie

of waar je maar wilt…

 

WAAR VIND IK JULLIE PHOTOBOOTHS?

De PhotoBooths van SBS Fotomarketing vind je op de meest uiteenlopende plekken.
Een paar voorbeelden:

Sugarfactory – Amsterdam

In de SugarFactory in Amsterdam hebben wij een PartyBooth geleverd. Een unieke mini discotheek op letterlijk 1 vierkante meter. Compleet met discoballen, stroboscoop, rookmachine en muziek. Het resultaat is een superleuke animated gif.

Grolsch Brouwerij – Enschede

In de Grolsch Brouwerij Tour hebben wij een PhotoBooth met greenscreen in volledige branding geleverd. De PhotoBooth is gekoppeld aan een extern scherm waar realtime de foto’s van de PhotoBooth getoond worden. Op vertoon van een deel-actie op Facebook of Instagram kan de bezoeker in de giftshop met korting artikelen kopen.

Haribo Shop – Roosendaal

In de Haribo Store in Rosada hebben wij een custom made PhotoBooth ingebouwd in een winkelmeubel. De PhotoBooth maakt unieke gepersonaliseerde stikkers om op een speciale Haribo snoeptrommel te plakken. De booth wordt hier als extra verkooptool ingezet.

Camping de Reeënwissel – Hoogersmilde 

Voor Camping de Reeënwissel hebben wij samen met eigenaar Raymond een unieke PhotoBooth ontwikkeld. Deze custom made PhotoBooth met greenscreen is ingebouwd in een boom. Door gebruik van 100% natuurlijke materialen voor de PhotoBooth en de greenscreen wand is een unieke marketingtool ontwikkeld. De PhotoBooth is direct gekoppeld aan de Facebook Fanpage van de camping.

Superdisco – Rotterdam

Voor Hooghoudt hebben wij een PhotoBooth geleverd in nachtclub Superdisco in Rotterdam. De PhotoBooth heeft van een verloren hoekje in een club, een interactieve belevenis gemaakt die ook nog eens voor cross-selling zorgt. De PhotoBooth is voorzien van een printer en print de foto met een afscheur-coupon. Tegen inlevering van deze coupon kan aan de bar met korting een mixdrankje van Hooghoudt besteld worden.

Max Verstappen Shop – Swalmen

In de Max Verstappen Store in Swalmen is een maatwerk PhotoBooth geleverd. De PhotoBooth is volledig in stijl van de winkelinrichting ontwikkeld. Om betalende klanten van de winkel te belonen, is de PhotoBooth alleen beschikbaar door een barcode op je kassabon te scannen. Deze toepassing is speciaal voor de Max Verstappen Store ontwikkeld.

Max Verstappen Pop-up shop – Groningen

In navolging op de Max Verstappen Store in Swalmen is een tweede PhotoBooth gekocht voor de Max Verstappen Pop-up Store in Groningen. De PhotoBooth is 2 maanden in de pop-up shop geplaatst en zal daarna ingezet worden op Formule 1 events door heel Europa.

MM’s Brandstore – Istanbul

Op het nieuwe vliegveld van Istanbul (opening eind 2018 – dit wordt het op 1 na grootste vliegveld ter wereld) wordt een Brandstore van M&M’s geopend. Deze unieke shop wordt door ons voorzien van een custom made PhotoBooth, volledig in branding van M&Ms.