Project omschrijving

TUKTUK PHOTOBOOTH

Superleuk op je personeelsfeest, festival óf beurs! De ideale foto-activatie om jouw bezoekers helemaal in stijl een blijvende herinnering mee te geven.

De TukTuk PhotoBooth is volledige te customisen naar jouw wensen. Volledig in jouw huisstijl, je promofilm op het TV scherm of volledig omgebouwd voor sampling van je nieuwe product? Vertel je wensen en wij laten ze uitkomen.

 

Waarom een TukTuk? Omdat het gewoon heel erg tof is! We hebben een oude Vespa Piaggio Ape 50 gekocht, gerestaureerd en helemaal omgebouwd. Een wagentje met karakter, die helemaal is omgebouwd naar de wensen van nu!

 

WAT IS HET

Een TukTuk (Vespa Piaggio Ape50) met een ingebouwde Photobooth.

WAT DOET HET

Foto’s, gifs of video’s maken, maar ook ideaal voor sampling of branding. 

WAAR ZET JE HEM IN

Perfect op je festival, foodtruck event, personeelsfeest of outdoor event!

WE WERKEN ONDER ANDERE VOOR

HOE WERKT DE TUKTUK PHOTOBOOTH

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

De TukTuk PhotoBooth is letterlijk een PhotoBooth in een TukTuk. Je staat achter de TukTuk en met 1 druk op het touchscreen maak je een foto, een video of een animated gif. De foto’s worden direct live getoond op het TV Scherm.

De beelden pimpen we gelijk met jouw branding en ze zijn klaar om te delen. Wil je direct printen? Geen probleem! Je kunt de hele TukTuk ook nog eens aankleden in jouw huisstijl. Zowel van binnen als van buiten.