ONLINE PHOTOBOOTH

VOOR AL JE VIRTUELE EVENTS

ALS JE DOELGROEP NIET NAAR JOU KAN KOMEN

KOM JIJ NAAR JE DOELGROEP

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Onlangs introduceerden we de Contactloze PhotoBooth voor musea, horeca, clubs, dierenparken, bioscopen en de events die al wel weer mogen. Maar wat nou als jouw doelgroep niet naar een locatie kan komen?

Dan kom je naar je doelgroep toe! Veel events zullen in de toekomst online gaan plaatsvinden. SBS Fotomarketing brengt de PhotoBooth ook naar de online wereld met onze virtuele Online PhotoBooth Gewoon bij je thuis, op de bank, aan de keukentafel of als team aan de kantoortafel.

Bij events horen herinneringen. Ook als we niet bij elkaar kunnen zijn. Deze herinneringen leggen we vast en delen we. Dit zorgt voor jou en je event voor extra online zichtbaarheid. Een foto, direct voorzien van jouw branding kan met 1 druk op de knop gedeeld worden. En ondertussen verzamelen we de klantgegevens van jouw doelgroep (helemaal AVG Proof uiteraard).

Interesse in de online PhotoBooth voor jouw virtuele event of om jouw merk online net dat beetje extra aandacht te geven? Let us know!
We geven je graag een demo!

Ik wil de Online PhotoBooth