MONEY MAKER OF ONLINE PROMOTIE?

Een PhotoBooth of Fotohokje in jouw club, museum, restaurant, bar of theater is een unieke manier om online zichtbaarheid te creëren. Je bezoekers maken foto’s met de PhotoBooth en delen deze direct met jouw branding op social media. Je bezoekers een leuke herinnering en jij hebt gratis online reclame. Wat wil je nog meer? Waarom zou je geen geld gaan verdienen met de PhotoBooth?

We hebben verschillende PhotoBooths op verschillende plaatsen in het land staan. Van Max Verstappen Store die de PhotoBooths gebruikt om de klanten een unieke herinnering mee te geven in hun winkel en op events. Tot een aantal nachtclubs en horeca waar de Fotohokjes voor een serieuze bron van inkomsten zorgen. Maar daar houdt het niet op; je vindt onze PhotoBooths op diverse vliegvelden in de wereld (van Reykjavik tot Qatar) voor M&Ms. Kopen, of leasen? Zeg maar wat je wilt!

Weggewerkt in een muur van een winkel, ingebouwd in een echte boom, in een klein hoekje van een discotheek, we draaien onze hand er niet voor om. Daag ons uit!

We hebben PhotoBooths op verschillende plekken in binnen en buitenland geplaatst. We hebben onder andere PhotoBooths geplaatst voor Pepsi, Supperclub, Max Verstappen, Grolsch, M&Ms, Kinepolis, Hooghoudt, Superdisco, Dudok, The Food Department, Cannibale Royale, The Jelly Bean Factory, Theaterhotel Almelo en Haribo

fotohokje kopen - Pepsi - Supperclub Amsterdam - horeca - club
PhotoBooth kopen - Max Verstappen Store Swalmen

PhotoBooth kopen

Je eigen PhotoBooth of Fotohokje. Op maat voor jou gemaakt, helemaal naar jouw wensen.

Dit wil ik!
PhotoBooth zonder investering

Gratis PhotoBooth

Onze PhotoBooth (of FotoHokje), jouw vierkante meters. Bezoekers kopen de foto’s en we delen de omzet.

Dit wil ik!
PhotoBooth kopen

PhotoBooth leasen

Wil je graag een PhotoBooth of FotoHokje maar wil je niet investeren? Check de mogelijkheden van lease.

Dit wil ik!

SHOW & TELL

We kunnen mooi praten, maar we kunnen het beter laten zien. Een selectie van de merken en locaties waarvoor we met SBS Fotomarketing een vaste PhotoBooth hebben mogen plaatsen.