PhotoBooth kopen

Geld verdienen met een PhotoBooth in je club, bar, restaurant of cafe? 
SBS Fotomarketing bouwt en verkoopt maatwerk PhotoBooths voor jouw horeca locatie!

MONEY MAKER OF ONLINE PROMOTIE?

Een PhotoBooth of Fotohokje in jouw club, museum, restaurant, bar of theater is een unieke manier om online zichtbaarheid te creëren. Je bezoekers maken foto’s met de PhotoBooth en delen deze direct met jouw branding op social media. Je bezoekers een leuke herinnering en jij hebt gratis online reclame. Wat wil je nog meer? Waarom zou je geen geld gaan verdienen met de PhotoBooth?

We hebben verschillende PhotoBooths op verschillende plaatsen in het land staan. Van Max Verstappen Store die de PhotoBooths gebruikt om de klanten een unieke herinnering mee te geven in hun winkel en op events. Tot een aantal nachtclubs en horeca waar de Fotohokjes voor een serieuze bron van inkomsten zorgen. Maar daar houdt het niet op; je vindt onze PhotoBooths op diverse vliegvelden in de wereld (van Reykjavik tot Qatar) voor M&Ms. Kopen, of leasen? Zeg maar wat je wilt!

Weggewerkt in een muur van een winkel, ingebouwd in een echte boom, in een klein hoekje van een discotheek, we draaien onze hand er niet voor om. Daag ons uit!

We hebben PhotoBooths op verschillende plekken in binnen en buitenland geplaatst. We hebben onder andere PhotoBooths geplaatst voor Pepsi, Supperclub, Grolsch, M&M’s, Kinepolis, Hooghoudt, Superdisco, Dudok, The Food Department, Cannibale Royale, The Jelly Bean Factory, Theaterhotel Almelo, Haribo, ChinChin Club, Lovelee, Heineken en Lolo Amsterdam.

fotohokje kopen - Pepsi - Supperclub Amsterdam - horeca - club
Supperclub Amsterdam Fotohokje kopen

Club

Een PhotoBooth of Fotohokje in je club of discotheek? Maak van je loze ruimte een omzetmaker.

Weten hoeveel geld je kunt verdienen met een PhotoBooth?

Fotohokje Cannibale Royale Restaurant

Restaurant

Toffe restaurants doen toffe dingen. Daar hoort een PhotoBooth bij. Restaurants als Cannibale Royale en Pesca gingen je al voor.

Mogen we binnenkort een fotohokje in jouw restaurant plaatsen?

Lolo Amsterdam - Photobooth in restaurant

Cocktailbar

Cocktailbars zijn niet meer weg te denken uit de wereld van Horeca. Instagram staat vol met foto’s van de tofste cocktails in de tofste bars.

In Amsterdam vind je onze PhotoBooths onder andere in Lolo en Hachi.

PhotoBooth Max Verstappen Shop - brandstore

Brandstore

Mooie merken hebben mooie winkels. Zet jouw brand nog meer op de kaart met een PhotoBooth in je brandstore. Permanent of actiematig.

Merken als M&M’s, Twix, The Jelly Bean Factory, Knolpower, Verstappenshop.nl en Swatch hebben al PhotoBooths in hun brandstore. Is jouw merk de volgende?

Grolsch PhotoBooth in Experience Center

Experience Center

De naam zegt het al; een Experience center zorgt voor een experience. Geef je gasten een blijvende herinnering mee aan hun bezoek aan je brouwerij, expositie, escape room of je experience center.

In de Brouwerijtour van Grolsch hebben we een Greenscreen PhotoBooth geplaatst waar de bezoekers een unieke foto kunnen maken.

Fotohokje zonder investering - Bobbi bar and dancing

Bar Dancing

Het kleine zusje van de clubs; de bar dancing. Iets minder bezoekers, maar zeker niet minder succesvol. Een fotohokje of photobooth zorgt voor extra omzet op minimale ruimte. 

Onlangs plaatsen we met SBS Fotomarketing een Fotohokje in de nieuwe hotspot van Haarlem; Bobbi Bar & Dancing. Vanaf dag 1 is deze PhotoBooth een moneymaker.

PhotoBooth aan de muur - mini photobooth cafe

Cafe

Heb je weinig ruimte in je zaak maar wil je jouw gasten toch een onvergetelijke herinnering geven? SBS Fotomarketing bouwt PhotoBooths op maat voor jouw horeca locatie.  

In de Baja Beach Bar hebben we een PhotoBooth op maat gemaakt. De PhotoBooth is slechts 60cm. De foto’s kunnen direct gedeeld worden via email.

PhotoBooth Airport shop - Mars Travel Retail - M&Ms

Airport Shops

SBS Fotomarketing is hofleverancier van vliegvelden over de hele wereld. Van Kuala Lumpur tot Reykjavik. PhotoBooths op maat volgens alle veiligheidsnormen. 

We leverden onder andere PhotoBooths op vliegvelden voor M&M’s en Cloetta. Volledig interactief en contactloos te bedienen.

Fotohokje kermis - van Gogh tekenstudio - kermisexploitant

Kermis

Een PhotoBooth is de perfecte manier om makkelijk extra omzet te verdienen op de kermis. Als exploitant zet je de fotostudio in als extra attractie en verdien je geld zonder bemanning. 

SBS Fotomarketing ontwerpt, bouwt en levert PhotoBooths op maat voor diverse kermisexploitanten in Nederland en België.