EEN PHOTOBOOTH
IS ALTIJD EEN GOED IDEE

Iedereen kent ze; PhotoBooths! Iedereen vindt ze leuk, iedereen maakt er gebruik van. De PhotoBooth huren is niet alleen leuk, maar ook een heel slim marketing instrument. Mensen gaan graag op de foto. Daar helpen we ze graag bij. Door de foto’s te delen met jouw branding zorgen we voor offline en online zichtbaarheid. Een PhotoBooth zorgt dus niet alleen voor entertainment, maar maakt ook promotie voor jouw merk of product.

En om het nóg interessanter te maken; je bouwt er een database met klantgegevens mee op. Helemaal AVG proof! Of je nou op een beurs staat of een festival organiseert. Of je nou een campagne lanceert of je hebt een open dag. Een PhotoBooth huren is altijd een goed idee!

Een PhotoBooth kan helemaal stand-alone ingezet worden, maar we hebben ook superleuke hosts en hostesses om jouw gasten te begeleiden. Op zichzelf is hij al leuk, maar met een decor en een greenscreen maak je de foto’s van de PhotoBooth nóg leuker!

Onze PhotoBooths zijn er in verschillende soorten, maten en modellen. Een PhotoBooth of toch liever een Fotohokje? Ingebouwd in een TukTuk of Landrover Defender? Of wil je toch liever gifjes maken met de GifBooth of filmpjes met de VideoBooth.

You name it!

PhotoBooth huren festival - T-Mobile - AMF - ADE
PhotoBooth huren campagne - outdoor

PhotoBooths

Van een PhotoBooth tot een fotohokje en van een GifBooth tot een TikTok VideoBooth. You name it, we’ve got it!

Check it out!
TukTuk PhotoBooth huren - piaggio ape 50

PhotoBooth wagens

Van een PhotoBooth in een TukTuk tot een Citroen Hy oldtimer. Check onze range aan PhotoBooth wagens.

Oeh dat klinkt goed.
180 graden photo experience huren

Photo Experiences

180° of 360°? Foto of video? Check onze unieke photo- & video Experiences. De leukste social content op de leukste events!

Vertel me meer!

ONZE PHOTOBOOTHS

We hebben in de afgelopen 16 jaar al veel PhotoBooths, VideoBooths, GifBooth en Experiences ontwikkeld. Die kunnen we niet allemaal laten zien, maar we kunnen je wel een paar voorbeelden geven. Kijk vooral rond. Heb je iets bedacht wat er niet tussen staat? Let us know! Hebben we het nog niet, dan maken we het wel!