PhotoBooth

Iedereen kent ze; PhotoBooths! Iedereen vindt ze leuk, iedereen maakt er gebruik van. De PhotoBooth huren is niet alleen leuk, maar ook een heel slim marketing instrument. Mensen gaan graag op de foto. Daar helpen we ze graag bij. Door de foto’s te delen met jouw branding zorgen we voor offline en online zichtbaarheid. Een PhotoBooth zorgt dus niet alleen voor entertainment, maar maakt ook promotie voor jouw merk of product.

En om het nóg interessanter te maken; je bouwt er een database met klantgegevens mee op. Helemaal AVG proof! Of je nou op een beurs staat of een festival organiseert. Of je nou een campagne lanceert of je hebt een open dag. Een PhotoBooth huren is altijd een goed idee!

Een PhotoBooth kan helemaal stand-alone ingezet worden, maar we hebben ook superleuke hosts en hostesses om jouw gasten te begeleiden. Op zichzelf is hij al leuk, maar met een decor en een greenscreen maak je de foto’s van de PhotoBooth nóg leuker!

Onze PhotoBooths zijn er in verschillende soorten, maten en modellen. Een PhotoBooth of toch liever een Fotohokje? Ingebouwd in een TukTuk, een Citroen Hy Oldtimer of een Landrover Defender? Of wil je toch liever gifjes maken met de GifBooth of filmpjes met de VideoBooth.

You name it!

Branded

Volledig gewrapped, een paar stikkers of de software in je huisstijl? Kom maar op met je wensen!

  • Volledig te customizen

  • Al vanaf een paar uur inzetbaar!

Contactloos

Al onze PhotoBooths zijn (als je dat wilt) volledig contactloos in te zetten. Spraakgestuurd, bewegingsgestuurd of met een qr code activeren? Kom maar door!

  • Covidproof!

  • Volledig naar wens in te richten!

Werk in het wild