Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan

We hebben al heel veel heel toffe interactieve PhotoBooths ontwikkeld. We hebben PhotoBooths letterlijk de hele wereld over gestuurd. Van Singapore tot Sao Paolo en van Dubai tot Reykjavik. We blijven constant ontwikkelen en staan nooit stil.

Een PhotoBooth in een bus, een TukTuk of een Landrover Defender? Geen probleem. Een fotohokje ingebouwd in je club of een PhotoBooth in een boom? We kijken nergens meer van op.

Not my circus, not my monkeys

Interactieve helden met een passie voor beeld

Wij zijn SBS Fotomarketing. Wij verhuren, verkopen en ontwikkelen interactieve PhotoBooths. We hebben een passie voor beelden. We zijn in 2005 begonnen met ontwikkelen en bedenken elke dag nieuwe toepassingen. We houden van het bedenken, ontwikkelen en implementeren van onze interactieve activaties.

SBS Fotomarketing - PhotoBooth huren
SBS Fotomarketing - team
Er gaat niets boven Groningen…

We doen niet aan nette pakken en leasebakken. Ok, eerlijk is eerlijk; we zijn wel gek op mooie auto’s. Met gezond verstand en Groningse nuchterheid zetten we (letterlijk) over de hele wereld de mooiste PhotoBooths neer. Met een klein team veroveren we langzaamaan de wereld

 

It’s a small world after all

Work hard,

play hard

SBS Fotomarketing ontwikkelt vrijwel alles in eigen huis. We werken ook veel samen met partners. Dat zijn reclamebureau’s, activatiebureau’s. designers, evenementenbureau’s, signmakers en vele anderen. Door goede samenwerkingen te zoeken kunnen wij ons team op kantoor klein houden. Dat is wel zo prettig voor jou, korte lijnen, heldere communicatie en geen poespas.

SBS Fotomarketing - wereldwijd PhotoBooth leverancier

Get to know your neighbour

The crew

Stanley
Stanley
Speelt de baas
Ramon
Ramon
Ontwikkelt alles
Stijn
Stijn
Regelt alles
Noa
Noa
Doet van alles
Allon
Allon
Bezorgt alles
Shalton
Shalton
Installeert alles
Ece
Ece
Ontwerpt alles
Event crew
Event crew
De gezichten op je event