PhotoBooth op maat

Maatwerk PhotoBooth oplossingen voor jouw locatie

Een PhotoBooth of Fotohokje in jouw club, museum, restaurant, bar of theater is een unieke manier om online zichtbaarheid te creëren. Je bezoekers maken foto’s met de PhotoBooth en delen deze direct met jouw branding op social media. Je bezoekers een leuke herinnering en jij hebt gratis online reclame. Wat wil je nog meer? Waarom zou je geen geld gaan verdienen met de PhotoBooth?

We hebben verschillende PhotoBooths op verschillende plaatsen in het land staan. Van Max Verstappen Store die de PhotoBooths gebruikt om de klanten een unieke herinnering mee te geven in hun winkel en op events. Tot een aantal nachtclubs en horeca waar de Fotohokjes voor een serieuze bron van inkomsten zorgen. Maar daar houdt het niet op; je vindt onze PhotoBooths op diverse vliegvelden in de wereld (van Reykjavik tot Qatar) voor M&Ms. Kopen, of leasen? Zeg maar wat je wilt!

Weggewerkt in een muur van een winkel, ingebouwd in een echte boom, in een klein hoekje van een discotheek, we draaien onze hand er niet voor om. Daag ons uit!

We hebben PhotoBooths op verschillende plekken in binnen en buitenland geplaatst. We hebben onder andere PhotoBooths geplaatst voor Pepsi, Supperclub, Max Verstappen, Grolsch, M&Ms, Kinepolis, Hooghoudt, Superdisco, Dudok, The Food Department, Cannibale Royale, The Jelly Bean Factory en Haribo

PhotoBooth op maat - Mars - M&Ms - Airport Rome
PhotoBooth op maat - Camping Reeenwissel

Maatwerk PhotoBooth

Een PhotoBooth volledig op maat gemaakt in jouw stijl en naar jouw wensen?

Photobooth op maat - Restaurant Cannibale Royale

Maatwerk
Fotohokje

Een Fotohokje precies op maat in jouw ruimte en helemaal in huisstijl?

PhotoBooth op maat - M&Ms airport shop Praag

Inbouw
PhotoBooth

Weggewerkt in een muur of in een meubel? Niks is ons te gek. 

SHOW & TELL

We vertellen graag wat we kunnen, maar we kunnen het ook laten zien.
Een paar voorbeelden van maatwerk PhotoBooths waar we best trots op zijn.

Maatwerk photobooth en shop - The Jelly Bean Factory

The Jelly Bean Factory

Dat we bij SBS Fotomarketing meer doen dan alleen PhotoBooths bouwen blijkt wel uit dit project. In samenwerking met De Combinatie van Factoren ontwikkelden en bouwden we de volledige Airport Shop voor The Jelly Bean Factory op het vliegveld van Praag.

Voorzien van dynamische ledverlichting en echte Jelly Beans (ja, die hebben we 1 voor 1 met de hand in de tubes gelijmd!) is het een waar kunstwerk geworden.

De PhotoBooth is volledig spraakgestuurd en wordt door middel van een bewegingssensor geactiveerd. Met een unieke ‘Flavour Selector’ wordt elke foto uniek met een eigen kleur virtuele achtergrond.

De Combinatie van Factoren tekende voor het concept en het ontwerp. SBS Fotomarketing heeft de volledige ontwikkeling van de shop inclusief alle meubels en natuurlijk de PhotoBooth voor haar rekening genomen.

Lolo Amsterdam

Lolo Amsterdam is een van de hipste en hotste restaurants in Amsterdam. De horecazaak voelt als een knus Italiaans pleintje en is het decor van menig social media post van bekende influencers.

De kelder is niet eerste plek waar je aan denkt om een fotohokje op maat te bouwen. Bij Lolo is dat een ander verhaal. In de kelder is de Peep Show. Daar zijn de toiletten. Een verlaten nis is omgebouwd tot een waar social media paradijs met een op maat gebouwde photobooth weggewerkt in een ventilatieschacht.

De gasten betalen contactloos voor hun fotostripje en krijgen direct 2 printjes. Met de automatisch gegenereerde QR code kan de foto direct digitaal worden gedownload!

Maatwerk fotohokje in restaurant en cocktailbar
Fotohokje op maat - Cannibale Royale

Cannibale Royale

Voor Cannibale Royale du Nord op de NDSM Werf in Amsterdam hebben we een Fotohokje volledig omgebouwd in de stijl van het restaurant.

Alle vestigingen van deze horeca locatie in Amsterdam hebben als aankleding gebrand hout op de muren. Dezelfde planken zijn gebruikt om het fotohokje helemaal aan te kleden. De tekst ‘PhotoBooth’ en het logo van Cannibale Royale zijn in het hout gefreesd voor een extra persoonlijke touch.

Wist je dat we ook PhotoBooths en Fotohokjes gratis plaatsen in toffe horeca locaties? Zonder investering toch geld verdienen met een PhotoBooth! Interesse?

Superdisco Rotterdam

We love horeca! Niet alleen om heen te gaan, maar ook als plaats voor onze PhotoBooths.

Voor Hooghoudt ontwikkelden we een PhotoBooth op maat in een kleine nis in Superdisco Rotterdam. Op slechts 1 vierkante meter bouwden we een PhotoBooth in. Met een op maat gemaakte lichtbak en een handgemaakte achterwand. De geprinte foto’s werden voorzien van een coupon waarmee bij de bar iedereen die op de foto staat een Hooghoudt shotje met korting kon bestellen.

De PhotoBooth in Superdisco werd als partnership tussen Hooghoudt en Superdisco geplaatst. De PhotoBooth zorgde voor extra omzet en zichtbaarheid van het bekende drankmerk. Interesse om jouw merk te promoten met een PhotoBooth?

Fotohokje op maat in kleine ruimte - Hooghoudt - Superdisco Rotterdam
photobooth op maat - Max Verstappen store

Max Verstappen Store

Waar Max Verstappen is, zijn de fans van de Formule 1 coureur. Hij heeft dan ook zijn eigen Fanstores in Swalmen en Bataviastad. Een prachtige winkel waar naast merchandise diverse items uit de nu al legendarische carrière van Max Verstappen te vinden zijn.

Een op maat gemaakte PhotoBooth geheel in de stijl van de winkel mag dan ook niet ontbreken. De Photobooth is slanker gemaakt en is qua materiaal en kleurstelling volledig aangepast aan het winkel-meubilair. Het logo van Max Verstappen is als 3D element toegevoegd.

De PhotoBooth is voorzien van een barcodescanner en kan alleen worden geactiveerd na een aankoop. De kassabon geeft toegang tot een unieke Max Verstappen foto. Een superleuke manier om je klanten te belonen.

Haribo Brandstore

In de Haribo Store in Rosada (Roosendaal) bouwden wij een PhotoBooth op maat voor de brandstore. Er was geen ruimte om een PhotoBooth in de winkel te zetten, daarom hebben we gekozen de PhotoBooth in de muur te verwerken. Met een 32″ touchscreen en een camera in de muur en een printstation bij de toonbank is een uniek concept ontwikkeld.

De gasten van de shop kunnen kiezen uit verschillende thema’s voor de foto’s. Met een druk op het scherm worden de foto’s gemaakt en in een speciaal kader geplaatst.

De foto’s worden bij de toonbank als stikker voor een snoeptrommel die de winkelbezoekers zelf kunnen vullen geprint en geplakt. Een uniek cadeau artikel!

photobooth op maat - Haribo Brandstore
photobooth op maat - M&Ms Budapest

M&M’s Airport shops

Voor M&M’s hebben we op verschillende vliegvelden PhotoBooths op maat geleverd. De PhotoBooth staan in de airport shops in verschillende landen. Naast tijdelijke photobooths voor actiematige inzet zijn onder andere in Rome, Berlijn, Budapest, Praag, Istanbul, Kuala Lumpur, Qatar, Dubai, New York, London, Parijs, Kopenhagen, Stockholm, Reykjavik PhotoBooths gebouwd die volledig in de shops weggewerkt zijn.

Camping Reeënwissel 

Camping de Reeënwissel in Hoogersmilde is toch wel een van de meest vooruitstrevende campings in Nederland. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun gasten te vermaken.

Het delen van een herinnering is een groot deel van de beleving. Speciaal voor de camping werd een PhotoBooth in de stijl van de ruimte gebouwd. Een echte boom als behuizing en een geïntegreerde greenscreen achterwand zorgen voor een unieke Experience.

De foto’s worden direct live gedeeld op de Facebook Fanpage en kunnen direct via email gedeeld worden.

photobooth op maat - camping reeenwissel