PhotoBooth in jouw zaak

Elke horeca ondernemer is op zoek naar nieuwe manieren om meer omzet te genereren. Een PhotoBooth past perfect in dat plaatje. Met slechts 2 vierkante meter kun je al een volledig fotohokje kwijt. Heb je minder ruimte? Geen probleem, we hebben ook wandmodellen gebouwd die vrijwel geen ruimte in beslag nemen.

Onze PhotoBooths worden volledig op maat gemaakt en helemaal aangepast aan jouw huisstijl. Je klanten betalen contactloos en krijgen de foto direct geprint en digitaal. Hierdoor heb je niet alleen extra omzet met die paar loze vierkante meters waar je normaal de stoelen opstapelt, maar je zorgt ook nog eens voor extra bereik op social media.

Wat voor omzetten praten we over? Dat hangt natuurlijk af van een aantal factoren, maar omzetten van 50.000+ per jaar zijn geen uitzondering meer bij onze klanten. En de marges zijn erg interessant ;-).

Wil je liever niet investeren? Geen probleem. Dan doen we het samen; wij de investering, jij de vierkante meters.

Pepsi - Supperclub - Fotohokje - PhotoBooth - betaaloptie
Fotohokje Horeca

Contact

SHOW & TELL

We kunnen mooi praten, maar we kunnen het beter laten zien. Een selectie van de merken en locaties waarvoor we met SBS Fotomarketing een vaste PhotoBooth hebben mogen plaatsen.