GIFBOOTH

GIF ME MORE!

KOM IN BEWEGING

DE GIFBOOTH, EEN PHOTOBOOTH MET EEN STAPJE EXTRA

Gifjes zijn leuk! Iedereen vindt gifjes leuk! Een GifBooth maakt een serie foto’s en maakt daar een GIF van. Deze dynamische korte video’s zijn razend populair op Facebook, Instagram, Snapchat en vele andere social media kanalen.

De GifBooth is een PhotoBooth met net even dat stapje extra. Je kunt kiezen om alleen gifjes te maken, maar ook een combinatie van PhotoBooth en GifBooth is mogelijk!

Ik wil een GifBooth

Radio 538

JINGLE BALL FESTIVAL

GIFBOOTH MET LIVEWALL

Als onderdeel van een grote campagne die in ze zomer startte, stonden we met Radio 538 op Jingleball. Dit unieke winterfestival in de Ziggodome was het decor voor een superleuke activatie. De stand werd volledig voorzien van kunstsneeuw en kerstbomen. Om de gifjes direct te tonen werd een livewall van 3×5 meter geplaatst waarvoor wij een aparte online omgeving gebouwd hebben.

OPEN DAG

GifBooth met greenscreen

Voor de Johan Cruyff Foundation verzorgden wij op de open dag in het Olympisch Stadion in Amsterdam een hele toffe activatie met een GifBooth met greenscreen. De combinatie van echte foto’s, een getekende achtergrond en sport-attributen gaven een superleuk effect.

Johan Cruyff Foundation

Heineken Formule 1

FORMULE 1 – INTERNATIONAAL

CUSTOM MADE GIFBOOTH

Voor het Formule 1 sponsorship team van Heineken zijn we letterlijk de hele wereld over gegaan. In de VIP Lounges bij de Formule 1 races in Singapore, Mexico, Sao Paolo, Canada, Verenigde Staten en Monaco werd een Gifbooth in gezet om de genodigde bezoekers een leuke activiteit en herinnering te bieden.

De GifBooth moest alleen wel in een koffer passen die mee kon het vliegtuig in. We hebben speciaal voor Heineken een GifBooth op maat ontwikkeld die volledig demontabel is en de hele wereld over is gevlogen

GAME BEURS (DUITSLAND)

GREENSCREEN GIFBOOTH

Met een team van 8, een dubbele greenscreen studio, twee GifBooths en rijen met enthousiaste bezoekers aan GamesCom in Düsseldorf, zetten we voor Activision met GuitarHero een uniek event neer. Na het succes van de actie in Duitsland, hebben we dezelfde activatie ook nog op het Rock en Seine Festival in hartje Parijs mogen verzorgen!

Guitar Hero | Activision

DE GIFBOOTH

IN HET WILD